Pene brukertall – vi tar julefri med god samvittighet


Tall for desember 2011 er til og med den 21.

 
Her er en oversikt over antall daglige brukere på måned for Edda Medias mediehus de to siste årene. Det er mildt sagt hyggelig lesning for oss. Ikke bare får vi flere nye brukere, men mange går fra ukentlig bruk til daglig bruk. Det er et godt skussmål for innholdet på nettstedene våre og all innsatsen som gjøres ute i redaksjonene hver eneste dag. Vi kan i beskjedenhetens navn ikke gjøre annet enn å klappe oss selv på skuldra med den ene hånda og slå oss på brystet med den andre. Mye kan bli bedre, men vi tar et par dager julefri før vi knekker i gang med det over nyttår.

God jul!

Ingen beslektede poster.

Legg inn en kommentar

*

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>